sâmbătă, 22 septembrie 2012

Maraton

Da, stiu cum suna.Nu va ganditi ca voi scrie despre ce filme porno ar trebui sa urmariti,cu ce fel de carti ar trebui sa va stregeti la cur sau ce fel de prezervative sa folositi pentru a face baloane.Nu.Voi scrie despre lucrurile care-mi displac cel mai mult.Primul ''lucru'' care are onorea sa-si ia o pula peste obraz este Facebook.
De ce nu-mi place Facebook?Simplu in primul rand e plin de oameni care sunt urati si prosti.Partea cu oamenii urati nu ma deranjeaza asa mult(ca de.. asa i-a lasat natura),ma deranjeaza oamenii prosti de pe fâsbuk care incearca sa para destepti folosind tot felul de proverbe si alte rahaturi inteligente in opinea lor (''Viata-i curva,fute-o si mergi mai departe'' sau '' Gravitatia exista!Daca nu ma credeti cacati-va in sus si vedeti ce se intampla'').
In al doilea rand ma enerveaza aplicatiile de pe facebook de genul:''Afla daca-l vei intalni pe salam'',''Cate puli trebuie sa sugi pentru a deveni vedeta'' sau ''Afla acum cati negri tasmanieni vor incerca sa te violeze in viitor''.
Si nu in ultimul rand ma enereveaza faza cu asa-zisele donati,plati de operatii etc.
''Daca aceasta poza primeste 1 milion de like-uri  Maria va primi un vibrator din ultima colectie de ziua ei.Orice like conteaza.''

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu